minigardrob - 100% Pénzvisszafizetési garancia /*********************************************** * CSS Horizontal List Menu- by JavaScript Kit (www.javascriptkit.com) * Menu interface credits: http://www.dynamicdrive.com/style/csslibrary/item/glossy-vertical-menu/ * This notice must stay intact for usage * Visit JavaScript Kit at http://www.javascriptkit.com/ for this script and 100s more ***********************************************/

Belépés/Regisztráció

 

Vendégkönyv


Beírt karakterek:
Maradt:Zsófi :
Kedves Ancsa! A hét közepén megérkeztek a ruhák. Nagyon tetszenek, nagy sikere van a gyerekeimnél. Köszönöm szépen (ismét :)): Zsófi

100% Pénzvisszafizetési garancia!

Sokan még mindig bizalmatlanok az Internetes vásárlással, egy webáruház esetében ezen felül még probléma lehet az is, hogy a ruhákat csak egy fotó alapján lehet megvásárolni. Természetesen igyekszünk a legélethűbb, és színhűbb fotókat készíteni a ruhákról, illeve a választást megkönnyítendő minden ruhát lemérünk. Ha mindezek ellenére mégsem lesz jó a megrendelt ruha, nem kell aggódni, akár indoklás nélkül is visszaküldheted a ruhát és mi visszaadjuk az árát.Minden igyekezetünk ellenére a gondos átválogatás után is előfordulhatnak hibák, kérünk ezt jelezd felénk az info @minigardrob.hu mail címen, természetesen ez esetben is visszaküldheted a ruhát és mi visszautaljuk az árát vagy levásárolhatod.

A 2002. évi XXXVI Törvény értelmében 14 munkanap áll a rendelkezésedre, hogy visszaküld azt a terméket, amely nem felelt meg elvárásaidnak. A csomagot a saját költségedre küldheted vissza a számla kíséretében.

Kérjük, hogy a terméket ajánlottan vagy tértivevénnyel add fel, arra az esetre, ha termék elveszik, károsodik, vagy megrongálódik. A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli.

A cím ahova az esetlegesen visszküldött ruhákat várjuk :

8360.Keszthely, Lovassy utca 5. Siposné Geschitz Annamária

 

Elállási jog:Kormány 45/2014. (II. 26.) 20 § Korm. rendelet

Visszatartási jog:Kormány 458/2014. (II.26.) 23§ Korm.rendelet

Reklamáció, csere:

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a Minigardrob termékei használt és egyedi ruhadarabok, ezért sem cserére, sem szavatossági igény érvényesítésére nincs lehetőség.

Módósítás a rendelés leadása után:

Rendelés elküldése utáni módosítási szándékot ügyfélszolgálatunkon keresztül lehet jelezni.


FőoldalFőoldal

Hírek

Kiszállítás szünetel (2018-10-28)

Az Őszi Szünet ideje alatt

( 2018.10.29 - 11.04.)

a kiszállítás szünetel


Minden hír

AKTUÁLIS AKCIÓK

Minigardrob SZERDA 2018.11.07. -10 % Kuponkód : MGSZERDA20181107

Kosár  

(üres)