minigardrob - Új vagy használt /*********************************************** * CSS Horizontal List Menu- by JavaScript Kit (www.javascriptkit.com) * Menu interface credits: http://www.dynamicdrive.com/style/csslibrary/item/glossy-vertical-menu/ * This notice must stay intact for usage * Visit JavaScript Kit at http://www.javascriptkit.com/ for this script and 100s more ***********************************************/

Belépés/Regisztráció

 

Vendégkönyv


Beírt karakterek:
Maradt:Zsófi :
Kedves Ancsa! A hét közepén megérkeztek a ruhák. Nagyon tetszenek, nagy sikere van a gyerekeimnél. Köszönöm szépen (ismét :)): Zsófi

Új vagy használt ruha?

 

Napjainkban egyre divatosabb "túrkálókba" járni illetve az Interneten használtruha webáruházokban vásárolni. De még most is a gyakorló anyukák illetve nagymamák csak egy szűk rétege folyamodik ehhez a vásárláshoz, mondván mit szólnak majd az emberek, hogy használt ruhákban jár a gyerekem/unokám. Sőt! A legtöbb ember szemei előtt ilyenkor kimoshatatlan foltokkal tarkított, netán szakadt, elnyűtt ruhák képe jelenik meg. Ilyet nálunk nem találsz. A ruhákat egyesével személyesen én válogatom.


Sokan mielőtt anyukák, szülők lettünk, úgy gondoltuk, hogy gyermekeink csak és kizárólag új ruhában fognak járni, használtat maximum akkor vesznek majd fel, ha ismerőstől vagy rokontól kerül a szekrényünkbe. Miközben növögettek pocaklakóink rengeteg ruhát vásároltunk, viszont a család fél fizetését a boltban hagytuk. Nem beszélve a babavárás egyéb kellékeiről illetve azok árairól! Mindeközben sokszor nem találtunk olyan darabokat, amik igazán tetszettek volna. Előfordult, hogy külföldi pihenések alkalmával vásárolgattunk inkább az ottani boltokban, mert sokkal jobb ár-érték arányt találtunk, mint itthon.


Aztán megszülettek a babák és az egyik ismerősünk - akinek a gyerekét a játszótéren, mindig különösen szép ruhákban láttuk- elárulta a titkot, hogy használt ruhát vásárol.


Miért éppen használt ruha?

 

  • a fő hangsúly az áron van: 10.000 Ft-ért veszek 2-3 új ruhadarabot, vagy esetleg jóval többet, használtan.

De további számos előnye van az új ruhákkal szemben:

  • az angol, amerikai és brazil ruhák minősége messze jobb, mint az itthon kapható ruháké. Mosásnál nem fakul annyira a színük, tartják a formájukat, kevésbé bolyhosodnak stb.


  • hatalmas választékból lehet válogatni, amiből új ruhánál sosem.


  • szinte biztos, hogy ezek a ruhák nem jönnek szemben velünk az utcán, a gyerekeinken nem az a kabát lesz télen, mint az osztály felének. Különlegesen öltöztethetjük őket.


  • gyönyörű, a legapróbb részletig kidolgozott, mintás darabokat lehet venni (lányoknak pillangós, virágos, szitakötős, fiúknak markolós, majmos stb.) ami szintén sokszor ritka itthon.

FőoldalFőoldal

Hírek

VÉGKIÁRUÍTÁS (2019-09-30)

AKCIÓ !

30% - 40% -50% akció!


Minden hír

AKTUÁLIS AKCIÓK

VÉGKIÁRUSÍTÁS AMÍG A KÉSZLET TART! 30%-40%-50% KEDVEZMÉNY A NEM AKCIÓS TERMÉKEKRE HASZNÁLD A KUPONKÓDOT kupon : MGVÉG2019

Kosár  

(üres)